Отново, моля, не позволявайте на емоцията да диктува избора ви тук.

Те могат да накарат хората да ограничават храните от диетата си, които са напълно безопасни и безобидни за тях. Това няма да подобри симптомите им.Те могат да причинят много безпокойство, да се притесняват от не-реалната „чувствителност“ и какво трябва и не трябва да ядете.Те могат да ви разсеят от нещо, което всъщност може да не е наред. Ако имате това, което смятате, че са симптоми, свързани с храната, елиминационната диета е златният стандарт, за да разберете какво би могло да ги причини. Не губете времето си с тези тестове, които няма да ви кажат нищо законно.Те са загуба на пари. Искам да кажа, вземете $ 700 и направете нещо по -добро с него, като да не го дадете на някой, който се опитва да ви измами.

някой от вас някога е имал някой от тези тестове? Оставете ми коментар по -долу (без преценка, обещавам xo)

Световната здравна организация току -що заяви, че азбестът, тютюн, вашият бекон чийзбургер и че сандвичът с шунка, който ще ядете, всички ще ви убият със сигурност. И тази пържола, която ще ядете за вечеря? Това вероятно ще свърши живота ви, те са доста сигурни в това.

Това е първият път в историята, че всяка организация е направила такава агресивна декларация срещу месото и разбираемо има хора, които говорят. Но вярно ли е? Определено ли са канцерогенните преработени меса? А червеното месо-включително говеждо, свинско и агнешко-това е и най-вероятно причиняването на рак? Нека да погледнем малко по -близо до това, което знаем (и това, което не го правим).

Причината, поради която тази декларация не е била направена преди, е, че доказателствата за такова произнасяне винаги са били доста слаби и все още са.

Той се основава на това, което наричаме „наблюдателни“ или „епидемиологични“ изследвания, което означава, че резултатите произтичат от моделите в популацията. Така че, ако 1000 души в град умират от рак и знаем, че всички те са яли преработено месо 6 пъти седмично, докато са живели, може да успеем да привлечем връзка между преработеното месо и рака. Също така знаем обаче, че хората, които ядат много преработено месо, са склонни да пушат повече, да пият повече алкохол и да ядат по -малко плодове и зеленчуци от хората, които не ядат преработено месо или не го ядат често. Всички тези поведения също увеличават риска от рак. И така, какво беше това? Шунката или напитката? Цигарите или бързото хранене?

Това, което казвам, е, че е изключително трудно да се дразни дали именно преработеното месо е убило тези хора, защото може би това е 24oz водка, те са пили седмично, или може би това е цялостната скапана диета, която са имали .

Има и проучвания, които показват, че намаленият прием на месо не намалява риска от рак. Еха! Объркано още?

Правенето на по -директно проучване, за да се определи дали сандвичите им с шунка са причинили или не тези хора да умрат от рак, е практически невъзможно. Изследователите ще трябва да изготвят много големи групи хора, за да ядат различни количества месо или никакво месо, в продължение на години. Това все още не се е случило, така че сме останали с наблюдателни доказателства като доказателства, че се основава тази декларация. Кой е сигурен обаче, че преработеното месо е канцерогенно и вероятно е така. Техният подход обаче е доста тежък.

Трябва да обмислим и абсолютния риск – ако сте спрели да ядете изцяло с преработено месо, дали рискът ви от рак на дебелото черво ще намали? Да, но не и с толкова, колкото кой би искал да мислиш. СЗО е определило, че с всеки 50 грама (1,7oz) част от обработваното месо, консумирано ежедневно, хората имат 18% по -висок риск от умиране на рак. Ракови изследвания Великобритания държави:

За да изложим риска в перспектива, раковите изследвания на UK отбелязват на всеки 1000 души в САЩ, около 61 ще развият рак на червата в някакъв момент от живота си. Сред 1000 души, които ядат много преработено месо, бихте очаквали 66 да развият рак на червата в даден момент от живота си – 10 повече от групата, която яде най -малко преработеното месо.

И тъй като СЗО групира преработеното месо с нещо толкова смъртоносно, колкото цигарите, ето една забавна инфографика, за да разгледате:

Преработените меса не са здравословна храна. От време на време знаем, че те могат да увеличат риска от рак на червата и стомаха, така че това не е наистина нова и вълнуваща информация. Баща ми всъщност ни крещи преди 35 години, когато ядехме бекон, защото знаеше, че нитритите са лоши за нас! А червеното месо в миналото е било свързано слабо с повишен риск от здравословни проблеми. Новата и вълнуваща- и може би прекалено агресивна новина е, че кой прави определени прокламации- особено за преработените меса и ги групира с някои доста смъртоносни неща като тютюн. Месото е новото пушене! Чакай, мислех, че захарта е следващото пушене. Или не, стоенето е новото пушене. Няма да можем да направим много скоро, без да се навредим, така че изглежда. Така че нека не бъдем толкова прекалено агресивни в нашите твърдения и направим крачка назад.

Ето моят съвет.

Вземете всякакви изследвания за хранене със зърно сол.

Повечето хора знаят, че преработените меса не са здрави, така че ги яжте пестеливо – да речем, веднъж седмично най -много.

Не се страхувайте от червено месо.

Червеното месо е чудесен източник на витамини от протеини, цинк и В. Яжте по -малки количества стройни разфасовки веднъж или два пъти седмично.

Но не се заблуждавайте от „естествените“ месни продукти.

Те са направени с екстракт от целина, което е естествен нитрит, който тялото ви все още третира, изненада! Нитрит!

Разгледайте останалата част от диетата си и почистете глупостите в нея.

Опитайте се да ядете по-малко ултра обработени глупости и повече цели храни. Гответе за себе си повече, а аз нямам предвид Kraft Dinner.

Яжте повече растения !! Достатъчно казано.

Не забравяйте, че най -вече, че дозата прави отровата. Ако имате цялостен здравословен диетичен модел, има нулева причина да избягвате месото. Яжте различни храни, повечето от тях цели.

Този преглед на диетата е мнение, което преглежда твърденията за продукт срещу най -новата наука и основна физиология.

Никога не съм мислил, че ще правя друг преглед на Isagenix, но ето ни.

Този път преглеждам 30-дневното почистване на Isagenix, за коментарът му е тук което компанията твърди, че е „дългосрочна, гъвкава програма за хора, които искат да отслабнат“.

Предполагам, че „дългосрочната, гъвкава“ опция първоначално би била привлекателна за хората, защото ей-никой не иска да отслабне само за няколко седмици, а всички искаме опции, нали? Но изчакайте: Какво всъщност включва тази програма?

Определено е време за публикация за актуализация на Isagenix, така че нека направим това!

Претенциите на Isagenix

Isagenix твърди, че 378,50 долара 30-дневно почистване „Отслабването на тегло, насърчава прочистването и изгарянето на мазнини и е новаторски път към здравословно отслабване… също е предназначен да подпомогне естествените системи за детоксикация на организма.“ С тази система те твърдят, че ще:

Опитайте постоянна загуба на теглоУдовлетворяват желанието за нездравословна хранаПодобрете мускулния тонус

При 30-дневното почистване на Isagenix има „Shake Days“ и „Days Days“. Според Isagenix „Ден на шейма е за замяна на нездравословни храни с висококалории с Изалейски шейкове“. Какво ще кажете да замените нездравословната храна, знаете ли, здравословна храна? Но се отклонявам.

В дните на шейката ще използвате шейкове за заместване на IsaLean за две хранения на ден, а след това ще ядете трето хранене от около 500 калории, които стеми си правите. Шейковете са между 240 и 280 калории, приблизително половината от това, което бих нарекъл действително ядене. Ако огладнявате, което най-вероятно ще го направите, можете да се почерпите със закуска Isagenix като 100-калорични тънки торти, които изглеждат като малки костенурки. Това не звучи ли като забавно? Yum yum!

В дните на шейк ще вземете:

ionix върховен за умствена яснота и фокус! Изглежда, че Ionix Supreme съдържа билки и адаптогени в неизвестни количества, много от които нямат почти никакви изследвания зад тях. И дори ако някои от адаптогените в този продукт са полезни, „собствената смес“ не ни позволява да знаем дали количествата от тях в Ionix Supreme са дори ефективни.

и, вашият естествен ускорител „с всяка храна“, за да „подкрепи метаболизма си“!

О, не, това е същото старо «изгаряне на мазнини». Естественият ускорител хвърля всички обичайни заподозрени заедно за типичната добавка за „повдигане на метаболизъм“: какао, зелен чай, ябълков оцет, кайен, канела, хром и, разбира се, йонна люцерна! Исагеникс изглежда доста обича йонната люцерна, въпреки че има основно нулеви доказателства зад него. Може би „йонната“ част прави звучи всички научни и ефективни, въпреки че вероятно не е така.

Дълга история къса? Никаква добавка, пиене или храна изгаря мазнини или не увеличава метаболизма ви достатъчно високо или достатъчно дълго, когато ще видите някаква забележима загуба на тегло. Продължете напред.

И разбира се, Исафлуш преди лягане, за да поддържа балансирана храносмилателна система!

Името. Сериозно?

isaflush очевидно е слабително, въпреки че Isagenix твърди, че „безопасно подобрява храносмилането“. Основната съставка е магнезий, който има слабителен ефект. Останалите съставки са глина и билка, и двете от тях нямат достатъчно доказателства зад тях за всичко. Клей все пак е склонна да запек.

и мултивитамините от Essentials за ключови хранителни вещества и билки, два пъти на ден!

Дори няма да отида там, освен да кажа, че по -голямата част от хората не се нуждаят от мултивитамини, ако ядат балансирана диета. О, чакай! Isagenix не е балансирана диета! Колко объркани е, че те искат да ви продадат обратно хранителните вещества, които ви липсват от действителната храна, докато сте на тяхната програма? Помислете за това.

На всеки 2-5 дни ще имате „почистващ“ ден, който Isagenix твърди, че е „уникална система за минимизиране на калориите и максимално максимално цялостно уелнес“.

Дните за почистване се състоят от:

4 порции почистване за живот – сутрин, обед, късен следобед и вечер. Isagenix нарича почистване на живота „синергична комбинация от естествени прочистващи билки и антиоксидантни ботаници, за да подпомогнат процесите на детоксикация на тялото.“

Помага за премахване на упоритите мазнини и поддържа метаболизмаПодхранва собствените системи за детоксикация на тялотоМощните антиоксиданти подхранват и защитават тялото ви

Почистване за живот съдържа куп билки, включително … .tadaaaaaa! Йонна люцерна! Защо по дяволите са тези неща във всичко? Не ядат ли кози люцерна?

Нищо за този продукт не подхранва, детоксикира или ви почиства. Вашите бъбреци, черен дроб и бели дробове правят това и ми се доверете тук: това нещо не е необходимо да бъде „подхранвани“, като почиствате за цял живот. Яденето на балансирана диета ги подхранва добре.

Isagenix обича да казва, че това 30-дневно почистване е като периодично гладуване, но всъщност не е така. Дните на разклащането са с твърде ниски калории, а периодичното гладуване обикновено трае поне 6 седмици и по -често, по -дълго. Ако също не диктува, че и вие консумирате толкова много добавки и слабителни. Така че не, това не е прекъсващо нищо, освен може би здрав разум.

най -лошата част? Isagenix казва, че почистването на живота е безопасно за хора на възраст 12+. Ако някой, който чете това, дава този продукт на децата си (или по този въпрос, консумирайки го и/или други диетични продукти пред децата си), моля, спрете сега. Децата не е необходимо да са на диета, почистване или някакъв прецакан режим на добавка, когато са деца. Съжалявам за езика, но съм виждал повече от моя дял от възрастни с объркани отношения с храна, защото родителите им ги убеждават, че трябва да се диети, когато са по -малки. Децата никога не трябва да чуват думите „диета“, „кльощави“, „детокс“, „почистване“ или някакъв жаргон, свързан с теглото. Никога.

С почистването на 30 дни Isagenix, вие също ще вземете:

До 6 закуски Isagenix на ден, като суроватката, която изглежда като картон. Сигурен съм, че са наистина вкусни.

1-2 Исафлуш капсули преди лягане.

Това е основно за частта за почистване. Нищо твърде вълнуващо.

ПРОДАЖБАТА НА ПРОДАЖБА

Едно от най-смущаващите неща за Isagenix, заедно с някои други диетични програми с висок профил, е използването на случайни неквалифицирани хора за продажба на продукта. Предполагам, че това е природата на MLM, но мой колега успя да ми хвърли няколко изключително луди екранни снимки на публикациите на един Isagenix на Facebook и те бяха напълно възмутителни.

Знаех, че ще умреш, за да видиш какво е написала, така че ето публикациите. Маркирах ги, разбира се, коментарите ми са в червено:

Имам проблеми с повярването, че една компания подкрепя някой, който отправя тези твърдения в социалните медии, и знам, че тя не е единственият продавач на Isagenix, който го прави. Загрижено е и сенчест, че подобни съобщения се хранят на нищо неподозиращи хора, но предполагам, че затова пиша тези отзиви за диета. Добре дошли!

Накратко:

Трябва да кажа, че съм доста изумен, че хората все още падат за „почистването“. Може би това съм само аз, но не сме ли научили досега, че почистванията са безполезни? Какъв е смисълът да правите тази 30 -дневна диета/почистване, така или иначе? Отслабване, което е предимно вода и ще се върне веднага, когато започнете да ядете нормално? „Нулиране на метаболизма ви“, което наистина не работи по този начин и всъщност може да нулира грешния начин, забавяйки се от липсата на подхранване? Дали са шепата добавки, които не бихте могли да вземете – или да си позволите по този въпрос – до края на живота си, но също така са недоказани и вероятно не правят нищо? Или заместителността на ястията с шейк – напомняща на тънка бързо и всички знаем как това работи – но не се учим как наистина да се приготвяте, да се наслаждавате, порцията и да се насладите на храна? Знам, че знаете всичко това, което казвам тук, така че, моля, не позволявайте на емоцията да изпревари интелекта, когато обмисляте Isagenix или друга диетична програма.

Твърденията, които Isagenix прави за 30-дневното си почистване, са безсмислени:

Постоянната загуба на тегло се случва не за 30 дни, а с дългосрочни, здравословни промени в вашата диета. Скъпите добавки и заместванията на храненето не са устойчиви или се изисква за постигане на здравословно тегло, така че, моля, не се убеждавайте друго.

почистването не „задоволява желанието за нездравословна храна“; По -скоро това може да ви накара да го жадувате, защото се гладувате. Не се качвайте на тази спирала надолу.

Нищо не подобрява мускулния тонус, освен за упражнения. Не добавки, диети или прочистване.

Почистването не подкрепя метаболизма. Isagenix обича да казва, че тяхното 30-дневно почистване е точно като периодично гладуване, но всъщност не е.

Изчистването до „стартиране на тегло“ е като да получите базов тен преди почивката си до Мексико. Това е безполезна загуба на време. В крайна сметка теглото, което губите от екстремни диети и почистване, е предимно вода, което ще се върне веднага щом възобновите яденето на нормална диета. Това е просто основна физиология. Знам, че обещанието за „трансформация“ само за 30 дни е изкушаващо, но също така е близо до невъзможно. Отново, моля, не позволявайте на емоцията да диктува избора ви тук.

Това е нискокалорична диета, която продължава 30 дни, отправя неистински твърдения, използва недоказани съставки, няма изследвания зад него и е огромна загуба на пари. Продавачите очевидно не се контролират от това как популяризират продукта и за да бъда честен, не съм сигурен как Isagenix се разминава с цялата тази ракета – продуктите, претенциите и продажбите. А маркетинг на деца под 18 години? Какво мислят? Предполагам, че искат да закачат хората за цял живот … Наистина ли искате да дадете на тази компания парите си?

Contents